Перші професійні компетентності здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»


Здобувачі вищої освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в цьому навчальному році розпочали ближче знайомитись з особливостями ресторанного мистецтва, зокрема, з культурою приготування та презентації їжі в різних епохах. 

Саме в рамках практичних занять з навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» (викладач – Андрющенко Я.Е.), здобувачі вищої освіти груп ГРС 2/1 та ГРС 2/2 спробували передати атмосферу Стародавньої Греції, Стародавнього Риму та епохи Середньовіччя.

Здобувач вищої освіти групи ГРС 2/1 Вершинін Нікіта спробував себе у ролі давньоруського пекаря-кулінара, а студенти групи ГРС 2/2 розповіли про мистецтво етнології в Стародавній Греції. 

Дякуємо нашим здобувачам за творчі презентації та чекаємо наступні заняття!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget