Здобувачі вищої освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в цьому навчальному році розпочали ближче знайомитись з особливостями ресторанного мистецтва, зокрема, з культурою приготування та презентації їжі в різних епохах.
Саме в рамках практичних занять з навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» (викладач – Андрющенко Я.Е.), здобувачі вищої освіти груп ГРС 2/1 та ГРС 2/2 спробували передати атмосферу Стародавньої Греції, Стародавнього Риму та епохи Середньовіччя.
Здобувач вищої освіти групи ГРС 2/1 Вершинін Нікіта спробував себе у ролі давньоруського пекаря-кулінара, а студенти групи ГРС 2/2 розповіли про мистецтво етнології в Стародавній Греції.
Дякуємо нашим здобувачам за творчі презентації та чекаємо наступні заняття!
Дописати коментар