Відпрацювання навичок у випадку виникнення надзвичайної ситуації на інженерно-енергетичному факультеті

20 жовтня 2020 року відповідно до наказу ректора № 101-АГ від 30.09.20р. «Про підготовку та проведення спеціального об’єктового тренування» у навчальному корпусі №2 інженерно-енергетичного факультету було проведено спеціальні об’єктові тренування із персоналом інженерно-енергетичного факультету на тему: «Дії персоналу факультету при проведенні евакуації людей внаслідок виникнення надзвичайної ситуації у навчальному корпусі №2».


 
У ході тренування були перевірені службові обов’язки чергових та посадових осіб інженерно-енергетичного факультету із відпрацювання дій при евакуації у випадку пожежі, перевірені схеми оповіщення та плани евакуації персоналу факультету при загрозі або виникнення надзвичайної ситуації. Під час тренування проводилася евакуація професорсько-викладацького складу та здобувачів вищої освіти факультету в екстремальних умовах.



Як зазначила в.о. декана інженерно-енергетичного факультету Горбунова Каріне Маркарівна: «Такі тренування повинні проводитися постійно, за планом. Якщо людина потрапила у надзвичайну ситуацію, перш за все необхідно уникнути паніки та слухати рекомендації відповідних служб. Під час таких заходів тренують свої навички не лише посадові особи штабу цивільного захисту університету, а й професорсько-викладацький склад та здобувачі вищої освіти факультету. Вони відпрацьовують дії, які необхідно виконувати у разі виникнення аварій різного характеру, що надають оперативності, злагодженості та впевненості у випадку виникнення будь-якої надзвичайної ситуації».





інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget