ПРОФІ-СТАРТ «ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ – ЯКІСТЬ ЖИТТЯ»

28 жовтня 2020 року кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції розпочала  осінню сесію Школи вибору професії  «Профі-Старт» «Якість продукції – якість життя». 

Для учнів 11-их класів загальноосвітніх шкіл м. Вознесенськ було проведено Zoom-конференцію, модераторами якої були завідувач і викладачі кафедри: проф. Патрєва Л.С., доц. Стародубець О.О., ас. Люта І.М. 

Під час обговорення було розглянуто питання якості продукції, яка є визначальною характеристикою суспільних потреб. Саме якість продукції в умовах конкуренції є головним стимулом привернення уваги споживача. Якість – запорука успішної діяльності та процвітання будь-якого підприємства, від якості продукції залежить якість життя.

Упродовж конференції учням було надано інформацію про факультети університету, особливості навчання за різними спеціальностями, наукову та виховну роботу, побутові умови проживання і харчування студентів, можливості проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військовій кафедрі здобувачів вищої освіти. Випускники дізналися інформацію щодо підготовчих курсів Миколаївського НАУ, про їх переваги при вступі до університету.

Викладачі кафедри запросили учнів шкіл до участі у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського національного аграрного університету. Адже, олімпіада – це можливість перевірити свої знання з різних предметів і реальний шанс одержати переваги при вступі до Миколаївського НАУ на місця за кошти державного бюджету навчання.

Під час конференції випускники отримали відповіді на всі запитання, які їх хвилювали.

Чекаємо майбутніх студентів у нашій великій дружній родині Миколаївського НАУ.





Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


факультет ТВППТСБ, кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget