Дистанційне навчання – не привід сумувати!

Студенти вказують на безліч переваг дистанційного навчання, адже воно відбувається через сайт зі зручним і зрозумілим інтерфейсом.
Майбутні аграрії продовжують активно вивчати програми своїх спеціальностей, а викладачі кафедри ПЯБП підготували для них цікаві лекції, презентації та відео-презентації. Крім того, у користуванні доступні безліч каналів комунікацій. 



Також у процесі дистанційного навчання групи разом із кураторами здійснюють віртуальне спілкування, в якому обговорюють важливі теми. Навчальний процес Миколаївського НАУ продовжується на відстані від аудиторій, але в такий спосіб можна отримати не менш якісні знання. Завдяки платформам Moodle і Zoom та зусиллям викладачів здобувачі вищої освіти продовжують отримувати вдосталь інформації, а цікаві лекції та креативні завдання від колективу кафедри не дозволяють сумувати. Удома, за чашкою кави та в колі близьких, граніт науки смакує ще краще!



Позитивні та цілеспрямовані майбутні фахівці дотримуються карантину і залишаються вдома. #Залишайтесявдома – бережіть здоров’я та своє життя!!!


Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


кафедра птахівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget