Ми пишаємось своїми випускниками!

06 жовтня 2020 року до факультету менеджменту завітав випускник МНАУ Божко Святослав Михайлович для проведення відкритої лекції на тему «Мистецтво інвестування». В 2010 році був першим випускником новоутвореного факультету та отримав диплом з відзнакою за ОС «Магістр» спеціальність «Менеджмент організацій». На даний час працює інвестиційним експертом в Миколаївській філії ТОВ «ФРIДОМ ФІНАНС УКРАЇНА», який є підрозділом міжнародної групи Freedom Holding Corp - одна з найбільших роздрібних інвестиційних компаній на пострадянському просторі. 
На лекції здобувачі дізнались про можливі варіанти одержання додаткового доходу населенням шляхом інвестування їх заощаджень на фінансовому ринку. Особливо корисно і цікаво було дізнатись які навички потрібні для того, щоб побудувати успішну кар’єру в інвестиційні компанії. Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал. На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу факультету менеджменту. 
Також Божко С.М. пригадав свої студентські роки та наголосив, що університетська освіта надала йому якісну базу знань для подальшої побудови кар’єри. Пишаємося нашими випускниками і бажаємо подальших успіхів!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget