Серія вебінарів компанії Clarivate Analytics для науковців інженерно-енергетичного факультету

 

З 12 по 16 жовтня 2020 року була проведена серія вебінарів про ресурси компанії Clarivate Analytics, які допоможуть успішній наукової діяльності, а саме з використання електронної бази даних Web of Science Core Collection. На вебінарі були висвітлені питання, які присвячені основам наукометрії і її коректного застосування, можливостям референс-менеджера EndNote для швидкого і точного оформлення публікацій, створення, наповнення та використання основних авторських профілів Publons|ResearcherID, ORCID, ResearchGate, Google Scholar та як і чим можуть допомогти Web of Science та InCites при подачі грантової заявки.

Вебінар проходив на платформі WEBEX. За успішну участь у вебінарі заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету, кандидат технічних наук, доцент Марченко Дмитро Дмитрович отримав сертифікат від компанії Clarivate Analytics.

Скористатися перевагами міжнародної наукової бази даних Web of Science Core Collection можливо в навчальних корпусах і бібліотеці Миколаївського національного аграрного університету, доступ якому надано Міністерством освіти і науки України.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget