Спартакіада «Здоров’я» МНАУ

З 30 серпня по 1 вересня 2019 року за ініціативи ректорату Миколаївського національного аграрного університету традиційно відбулася спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників та співробітників Університету. Змагання проводилися на базі відпочинку «Sportium», яка розташована на Чорноморській косі курорту Очаків.
Спартакіада сприяє популяризації здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої й спортивно-масової роботи та єднає Університет як єдину родину. Вона передбачала змагання із різних видів спорту, з-поміж яких: естафети на воді, гандбольні кидки, дартс, шашки, доміно, настільний теніс та заключна естафета. В змаганнях взяли участь сім команд – по одній з кожного факультету, команди Технолого-економічного коледжу та адміністративно-господарчої частини.
За підсумками змагань, призові місця розподілено таким чином:
І місце – інженерно-енергетичний факультет;
ІІ місце – адміністративно-господарча частина;
ІІІ місце – факультет агротехнологій.
На церемонії закриття спартакіади кожна команда отримала відзнаки у певній номінації.
Колектив Миколаївського національного аграрного університету вкотре довів свою активну життєву позицію та підтвердив своє прагнення жити яскравим насиченим життям, наповненим новими подіями, звершеннями та перемогами!
















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget