У Миколаївському національному аграрному університеті відзначили День знань

2 вересня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся святковий концерт з нагоди Дня знань і посвяти першокурсників у здобувачі вищої освіти.
Про це повідомляє прес-служба Миколаївського національного аграрного університету.
Традиційно в День знань кращі студенти університету поклали квіти до підніжжя пам'ятників Тараса Григоровича Шевченка та Героям Небесної Сотні, до меморіалу Героїв-Ольшанців, до пам'ятного знаку Михайла Григоровича Ліванова – засновника першої в Східній Європі практичної школи землеробства і тваринництва.
З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Миколаївського національного аграрного університету В'ячеслав Шебанін, вручивши їм символ приналежності до великого студентського братства університету – студентський квиток. Директор Технолого-економічного коледжу Володимир Рибачук вручив студентський квиток першокурсникам Технолого-економічного коледжу ННАУ. Також, символічний «ключ знань» передав студентам завідувач кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств, доктор економічних наук, професор Іван Червен.
З напутніми словами до першокурсників звернулася і студентський президент ННАУ Альона Волошиновська.























Більше фотографій за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/13y_5aCCAfKTSoSL2TQC3J9tRo505mvi_?usp=sharing


1 вересня, День знань, першокурсники

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget