Заняття в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії

23 вересня 2019 р. відбулися заняття в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії хіміко-токсилогічного відділу Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби для здобувачів вищої освіти Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ групи Т 3/1 із дисципліни «Гігієна тварин з основами ветеринарії» за темами: «Санітарно-гігієнічна оцінка кормів» і «Санітарно-гігієнічна оцінка води».
У секторі лабораторії «вагова» здобувачі вищої освіти відібрали середній зразок зерна пшениці, який досліджували на вміст ртуті у секторі для випробувань. У секторі фізико-хімічних досліджень під керівництвом інженера-хіміка Абрамової Н.М. студенти приладом КФК-2 визначали нітрити у зразку води і ознайомилися із роботою приладу ротаційним випалювачем, який висушує зразок насіння соняшнику до сухого залишку. Відповідальний сектора газової хроматографії Кравченко Л. Д. ознайомила здобувачів вищої освіти із методикою визначення бенз(а)перену, сербинової, бензойної кислот у продуктах харчування приладом хроматографом рідинним. У секторі газової хроматографії здобувачі вищої освіти визначали залишкову кількість пестицидів у насінні соняшника.
Мета занять за темами: «Санітарно-гігієнічна оцінка кормів» і «Санітарно-гігієнічна оцінка води» розкрита в повному обсязі. 




                                       Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії 
Бондар А.О.

кафедра зоогігієни та ветеринарії, Технолого-економічний коледж, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget