Відбулася Міжнародна науково-практична конференція

20 та 21 вересня делегація з Миколаївського національного аграрного університету в кількості чотирнадцяти осіб взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій». 
Конференція проходила на базі державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет». Конференція була присвячена 35-річчю економічного факультету і проводилася за сприяння Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). На пленарному засіданні були заслухані актуальні доповіді щодо особливостей організації збутової діяльності, логістики, маркетингу плодоовочевої продукції в епоху цифрових технологій. Секційні засідання охопили 8 напрямків наукових досліджень.
Програмою конференції було передбачено відвідування ТОВ НВП «5 елемент», яке розташовано в м. Гола Пристань і спеціалізується на виробництві органічних мікродобрив. Це унікальне підприємство, аналогів якому в Україні не має. 
В межах програми конференції відбувся також Перший Всеукраїнський форум агроінтернів. Його учасники обговорили вплив дуального навчання на розширення можливостей щодо працевлаштування випускників закладів вищої освіти. 
Учасники конференції висловлюють щирі слова вдячності за надану можливість обміну знаннями та нові знайомства з представниками інших закладів вищої освіти ректорові Миколаївського національного аграрного університету В’ячеславу Шебаніну та заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget