Профорієнтаційна робота серед учнів та батьків Дорошівської і Новогригорівської ЗОШ I-III ступенів

     19 вересня 2019 року доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ  Бондар А.О. і здобувач вищої освіти групи В 2/1 факультету ТВППТСБ Войденко Я.В. провели профорієнтаційну роботу серед випускників 11-го класу Дорошівської ЗОШ I-III ступенів і батьків Новогригорівської ЗОШ I-III ступенів Вознесенської міської ради Миколаївської області.
Учням 11-го класу шкіл і батькам випускників було надано інформацію про факультети університету, навчання за спеціальностями, форми навчання. Детальніше поінформовано щодо підготовчих курсів Миколаївського НАУ. Ознайомлено з інформацією про 6-місячні підготовчі курси, які надають якісну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, про найнижчу їх вартість, додаткові 10 балів при вступі до університету. 
Для присутніх було зачитано рекомендації щодо участі у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ, що дає можливість отримати додатково до 20 балів за одним із конкурсних предметів при вступі до університету, краще підготуватися до ЗНО, вступити на навчання до Миколаївського НАУ за державним замовленням.
Дякуємо дирекціям Дорошівської і Новогригорівської загальноосвітних шкіл I-III ступенів Вознесенської міської ради Миколаївської області за співпрацю із ректоратом Миколаївського національного аграрного університету!






Доцент кафедри зоогігієни те ветеринарії 
Бондар А.О.

факультет ТВППТСБ, кафедра зоогігієни та ветеринарії, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget