Профорієнтаційна робота серед учнів 11-их класів Вознесенського району Миколаївської області

27 вересня 2019 року доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ  А.О.  Бондар провела профорієнтаційну роботу серед випускників 11-их класів Дорошівської, Новогригорівської, Олександрівської ЗОШ I-III ступенів Вознесенської району Миколаївської області.
Представлена інформація учням 11-их класів Дорошівської, Новогригорівської, Олександрівської ЗОШ про факультети університету, навчання за спеціальностями, форми навчання, участь у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ (15 жовтня – 3 листопада 2019 р.), що дає можливість отримати додатково до 20 балів за одним із конкурсних предметів при вступі до університету, краще підготуватися до ЗНО, вступити на навчання до Миколаївського НАУ за державним замовленням. Учні зацікавлено слухали про створення підготовчих 6-місячних курсів денної та заочної форм навчання на базі шкіл, які мають якісну підготовку до зовнішнього оцінювання якості освіти, про найнижчу їх вартість, додаткові 10 балів при вступі до університету.
Підсумком профорієнтаційної роботи серед учнів 11-их класів Вознесенського району Миколаївської області, зокрема Новогригорівської 
ЗОШ I-III ступенів, стала домовленість щодо проведення 16 жовтня Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ (7 учасників), підготовлено список учнів (9 учасників) на підготовчі 6-місячні курси денної форми навчання.  
Дякуємо дирекціям Дорошівської, Новогригорівської, Олександрівської ЗОШ I-III ступенів Вознесенського району Миколаївської області за співпрацю із ректоратом Миколаївського національного аграрного університету!




Доцент кафедри зоогігієни та 
ветеринарії Бондар А.О.


факультет ТВППТСБ, кафедра зоогігієни та ветеринарії, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget