Миколаївський національний аграрний університет – перший на обласному і всеукраїнському рівні

2018-2019 навчальний рік став надзвичайно плідним для всього колективу Миколаївського національного аграрного університету, адже кількість студентів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та Всеукраїнської студентської олімпіади значно зросла, порівняно із попередніми роками.
Так, у 2018-2019 н.р.  49 (39 – у 2017-2018 н.р.) студентів університету стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук, а 40 (35 – у 2017-2018 н.р.) – переможцями Всеукраїнської студентської олімпіади. Таким чином університет має 89 переможців (у минулому навчальному році – 74)! За цим надзвичайно важливим для підтвердження університетом статусу «національний» та для рейтингів показником, університет вже восьмий рік поспіль безапеляційно займає перше місце серед закладів вищої освіти Миколаївщини.
З-поміж аграрних закладів вищої освіти цього року Миколаївський НАУ посів почесне перше місце, випередивши Національний університет біоресурсів і природокористування із 83 переможцями.
Крім того, за кількістю переможців Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у звітному році, університет посів шосте місце серед всіх ЗВО України, залишивши позаду себе такі імениті університети, як Львівський національний університет ім. І.Франка (55 переможців), Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана та Харківський національний університет ім. Каразіна (по 54 переможці) та багато інших.
Колектив Миколаївського національного аграрного університету впевнений, що дані здобутки не є остаточними. У 2019-2020 навчальному році студентська молодь продемонструє ще вищий рівень знань і підтвердить престижність рідного університету на всеукраїнському рівні.


переможці конкурсів, рейтинг, мнау переможці конкурсів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget