На факультеті менеджменту нагородили переможця конкурсу «Мій перший день у МНАУ»


10 вересня на факультеті менеджменту визначили переможця конкурсу «Мій перший день у МНАУ». Перше місце у змаганні посіла Сухорукова Інна, здобувач вищої освіти групи МЕН 1/1 (куратор Горобченко О. А.). Для участі у конкурсі потрібно було зробити креативне фото на фоні символіки Миколаївського національного агарного університету, запостити його у соціальній мережі Facebook разом із розповіддю про свій перший день у стінах МНАУ, не забувши додати хештеги #мійпершийденьумнау та #myfirstdayinmnau. Перше місце посіла публікація, що набрала найбільшу кількість лайків.
За перемогу у конкурсі Сухорукова Інна була урочисто нагороджена деканом факультету менеджменту Шебаніною О. В. У якості призу здобувач вищої освіти отримала два квитки на концерт зірок світового балету Катерини Кухар (члену журі шоу «Танці з зірками», прими Національної опери України імені Тараса Шевченко), Олександра Стоянова (зірки балетних сцен Парижу, Токіо, Шанхаю, Женеви, Риму, Мадриду, Берліну тощо) та Артура Гаспара (екс-соліста всесвітньо відомої групи «Kazaky», що співпрацює  з Мадонною, Dsquared2, Nicola Formichetti, а також брав участь у проекті «The Great Gatsby»).
Спектакль «Кармен-Сюїта» занурить глядачів у світ пристрастей. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро не залишить відвідувачів байдужими. Факультет менеджменту бажає Сухоруковій Інні гарних вражень від відвідування спектаклю та подальших перемог і відмінних результатів у навчанні!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget