Майстер-класи у рамках програми школи вибору професії «Профі – старт: стань успішним!» на факультеті менеджменту

         У рамках ІІІ Учнівського зльоту «Лідери Миколаївщини» на факультеті менеджменту МНАУ продовжила свою роботу Школа вибору професій «Профі – старт: стань успішним!» для учнів шкіл та майбутніх абітурієнтів МНАУ. Метою роботи нашої школи є допомогти учням визначити їх інтереси, здібності, особливості та об'єктивно оцінити можливості щодо вибору майбутньої професії.
        21 вересня 2019 р. на факультеті менеджменту було проведено три майстер-класи в рамках Програми Школи: диспут «Тайм- менеджмент», тренінг-гра правої школи «Я і закон», розвиваюча гра «Інформатика у світі знань». Заняття були організовані та проведені деканом факультету менеджменту О.В. Шебаніною, заступником декана О.А. Христенко, завідувачами кафедр О.І. Котиковою, І.І. Червен, В.П. Клочан, В.В. Клочан, А.В. Ключник, викладачами О.А. Горобченко, Л.Ю. Прогонюк, Гуда Н.Е. та інші. Діти активно із захопленням та цікавістю взяли участь у майстер-класах та були нагороджені Сертифікатами учасника Школи вибору професії – 2019.
       Завдання Школи «Профі – старт: стань успішним!» на факультеті менеджменту – створити середовище, що розвиває учнівську молодь та надає можливість власного вибору, показати, як люди приходять до своєї професії, як вони шукають себе, чого потрібно боятися, а чого ні. Ми намагаємося їм полегшити цей шлях та дати впевненість у собі!!!!
       Велика подяка всім Учасникам Школи вибору професії!!! Запрошуємо учнів 8–11 класів закладів середньої освіти на осінню сесію роботи Школа вибору професії «Профі – старт: стань успішним!» на факультеті менеджменту!!!!













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget