Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту та маркетингу

    27.09.2019 р. Миколаївський національний аграрний університет відвідали учні  11-х класів Миколаївської ЗОШ №19, яка співпрацює з кафедрою менеджменту та маркетингу.
   Привітно і гостинно зустріла гостей асистент кафедри менеджменту та маркетингу Стільник Віта Володимирівна. Вона розповіла про діяльність факультету менеджменту, про переваги навчання і можливості студентів, які здобули освіту в МНАУ. Також зазначила, що сьогодні студенти МНАУ мають чудову можливість пройти стажування за кордоном за спеціальністю і одночасно удосконалити знання з іноземної мови. Крім роботи та мовної практики вони можуть ознайомитися з культурою іншої країни, із методами ведення аграрного бізнесу і, нарешті, зав'язати нові знайомства.
Викладач кафедри менеджменту та маркетингу Зінгаєва Наталя Євгеніївна розповіла про особливості тренінгів, під час яких абітурієнти мають змогу відчути себе керівниками та перевірити свої здібності менеджерів.
Учні зустрілися з відповідальним секретарем приймальної комісії Баркарем Євгеном Володимировичем, який ознайомив абітурієнтів із правилами вступу до МНАУ та проходження ЗНО-2020. Звернув увагу на роботу підготовчих курсів МНАУ, які проводяться з метою надання допомоги абітурієнтам у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), вступу до університету та успішної адаптації до навчання у вищому навчальному закладі.








факультет менеджменту, кафедра менеджменту та маркетингу, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget