РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Вже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік. А це означає, що необхідно підбити підсумки попередніх років та окреслити плани і перспективи на майбутнє. 28 серпня 2019 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося розширене засідання вченої ради університету. На порядок денний було винесено такі питання:
1. Підсумки діяльності університету за 2018-2019 навчальний рік і основні завдання колективу на новий навчальний рік.
2. Про виконання програми профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу на 2018-2019 навчальний рік та схвалення Програми профорієнтаційної роботи Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу на 2019-2020 навчальний рік.
3. Розгляд та затвердження Комплексного плану з управління і контролю за якістю підготовки фахівців, навчально-методичної, науково-дослідної і виховної роботи та зміцнення матеріально-технічної бази університету у 2018-2019 навчальному році.
Відкрив засідання вченої ради ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін, подякувавши колективу університету за сумлінну та продуктивну працю у минулому навчальному році та під час проведення Вступної кампанії 2019 року. Звітуючи про підсумки минулого навчального року, В’ячеслав Сергійович наголосив на основних завданнях, які потрібно буде реалізовувати у новому навчальному році.  








вчена рада, ректорат університету, 2019

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget