Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті!

01 вересня у Миколаївському національному аграрному університеті пройшла урочиста подія – Посвята у студенти!

На обліково-фінансовому факультету вітали студентів першого курсу і студентів, які продовжують навчання після завершення вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

На посвяті були присутні завідувачі випускових кафедр факультету, куратори академічних груп, деканат обліково-фінансового факультету.

Студентам напрямів підготовки "Облік і аудит" та "Фінанси і кредит" була надана інформація про навчання за Європейською кредитно-трансферною системою, організацію навчального процесу, науково-виховного процесу.

Студенти отримали основний документ про навчання – залікову книжку, а також інформацію щодо обраного фаху і особливостей здобуття вищої освіти за різними освітньо-кваліфікаційними рівнями.

Вітаємо усіх студентів із початком нового навчального року! Бажаємо успіхів, творчого натхнення, здоров'я і МИРУ!!!

Вітаємо професорсько-викладацький склад кафедр обліково-фінансового факультету із початком нового навчального року. Бажаємо сил, наснаги, успіхів, здоров'я і МИРУ!!!

Деканат обліково-фінансового факультету

Фотозвіт

Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 1. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 2. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 3. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 4. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 5. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 6. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 7. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 8. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 9. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 11. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 12. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 13. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 14. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 15. Посвята у студенти на обліково-фінансовому факультеті. Фото 10.

01 вересня у МНАУ пройшла урочиста подія – Посвята у студенти!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget