МНАУ завітав до дітей-переселенців з Луганської та Донецької областей

Студенти  та науково-педагогічні працівники Миколаївського національного аграрного університету разом з учнями Першої української гімназії ім. М. Аркаса  відвідали  та надали благодійну допомогу ЗОШ №4 та НВК «Сонечко» м. Очакова, де перебувають діти-переселенці з Луганської та Донецької областей.
Учні 5-11 класів
Так, трапилося, що 1 вересня в ЗОШ №4 прибуло 38 учнів 5-11 класів, а в  НВК «Сонечко» 13 учнів 1-4 класів та 6 дітей в дитячий садок. Деякі діти перебувають в м.Очаков без батьків, усі вони потребують як моральної підтримки, так і матеріальної допомоги.
Колектив МНАУ завжди відрізнявся своїми добрими справами. Так, університетом спільно з Першою українською гімназією ім. М. Аркаса  було зібрано кошти та закуплено канцелярські товари: зошити, ручки, олівці, лінійки, ножиці, набори кольорового папери, папки та іграшки, які необхідні для навчання.

З підтримкою та побажаннями миру та злагоди перед учнями виступили проректор з виховної роботи Шарата Наталія Григорівна та студентський декан обліково-фінансового факультету МНАУ Ботнар Іван.

Учні та директори закладів буди дуже вдячні за надану допомогу:
«Низький уклін Вам та щира вдячність за Вашу безкорисну людську участь у підтримці тих, кому така допомога потрібна. Хай Бог посилає здоров’я, всілякі гаразди Вам та Вашим родинам», - виступила директор НВК «Сонечко» Соротяк Олена Юріївна.

МНАУ не залишається осторонь проблем сьогодення, продовжуючи проводити благодійні акції. Нагадаємо, що 12 вересня стартує акція «Гуманітарний кошик», а 20 вересня «Естафета єднання».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget