Для першокурсників МНАУ провели психологічний тренінг

Для першокурсників групи Б 1/1 Миколаївського національного аграрного університету завідувач психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості МНАУ  Рурик Галина Леонідівна провела психологічний тренінг.
Тренінг було присвячено діагностиці особливостей характеру студентів, визначення темпераменту особистості та виявлення сильних і слабких сторін першокурсників.
Під час тренінгу студенти мали змогу пройти психогеометричний тест Делінгера, який допоміг миттєво визначити тип особи, дати докладну характеристику особистісних якостей і особливостей поведінки людини, спрогнозувати поведінку кожного типу особистості та визначити рівень психологічної сумісності з певними типами людей.
Також було проведено низку психологічних вправ, які дали змогу визначити конкретно характер та внутрішній стан кожного із студентів.
Наприкінці тренінгу студенти здійснили процес візуалізації та медитації, а потім намалювати свої відчуття та внутріщні переживання.
Студенти-першокурсники були задоволені проведеним заходом, а Галина Леонідівна зазначила: «Психолог не лише діагностує, він допомагає вам розвиватися» і запросила всіх бажаючих за необхідністю приходити до психологічної служби та вирішувати нагальні проблеми.
Нагадаємо, що психолого-педагогічна лабораторія науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості знаходиться за адресою: вул. Паризької комуни, 9А. Телефон Рурик Галини Леонідівни – 0936216834.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget