У МНАУ відбулися урочисті посвяти з нагоди Дня знань студентів-першокурсників

Миколаївський національний аграрний університет зустрів першокурсників святковим концертом та привітанням почесних гостей.
Урочисте дійство розпочалося з привітання ректора МНАУ, професора Шебаніна В’ячеслава Сергійовича. У своєму вітальному слові ректор побажав всім студентам наснаги в навчанні та досягнення всіх поставлених цілей.
Зі зверненням до першокурсників також виступили голова Миколаївської обласної ради Кремінь Тарас Дмитрович, генеральний директор ТОВ «Золотий колос» Іванова Надія Валеріївна, доктор сільськогосподарських наук Топіха Віра Сергіївна, які закликали студентів до плідної праці, участі в становленні та розвитку аграрного сектору, економіки та України в цілому. 
Першокурсникам університету та технолого-економічного коледжу МНАУ було вручено символічний ключ до знань та студентський квиток, який буде супроводжувати їх протягом всього навчального процесу та студентського життя в стінах вже рідного університету.

Урочисте дійство супроводжувалося гучними піснями та виступами студентів МНАУ на честь першокурсників.
Після закінчення святкового концерту перший проректор Бабенко Дмитро Володимирович запросив всіх першокурсників відвідати перші лекції та продовжити ознайомлення з Миколаївським національним аграрним університетом.

Від свого імені бажаємо всім першокурсникам МНАУ успіхів в навчанні та незабутніх студентських років в стінах нашого alma-mater!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget