У МНАУ відбулася конференція трудового колективу

24 вересня 2014 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася конференція трудового колективу, на якій було розглянуто питання щодо люстрації (довіри) ректорові університету Шебаніну В’ячеславу  Сергійовичу. На конференції були присутні 157 делегатів, із 160.
Було проведено опитування шляхом таємного голосування, результати якого такі:
-    із 157 присутніх делегатів роздано бюлетенів 156;
-    в урні виявлено 155 бюлетенів, із яких:
-    «Довіряють» - 146;
-    «Не довіряють» - 7;
-    «Не дійсних бюлетенів» - 2.
Таким чином, 94,2%  делегатів висловили довіру Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу на виконання обов’язків ректора Миколаївського національного аграрного університету.
За результатами таємного голосування щодо люстрації (довіри) ректору університету конференція трудового колективу Миколаївського національного аграрного університету
УХВАЛИЛА
1.    Затвердити протокол №1 засідання лічильної комісії про результати таємного голосування щодо люстрації (довіри) ректору Миколаївського національного аграрного університету.
2.    Висловити довіру Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу на виконання обов’язків ректора Миколаївського національного аграрного університету згідно з умовами контракту.
3.    Звернутись з проханням до органів законодавчої та виконавчої влади всіх рівнів не розглядати анонімні звернення від імені трудового колективу Миколаївського національного аграрного університету.
На завершення засідання трудового колективу виступив Олексій Гаврилович Захарченко, доцент кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств, який наголосив на здобутках університету за 30 років його діяльності, які були отримані важкою наполегливою працею та вказав на необхідності подальшого спільного вирішення проблемних питань задля уникнення руйнівних процесів в університеті.
В’ячеслав Сергійович подякував всім студентам, науково-педагогічним і педагогічним працівникам та співробітникам за висловлену довіру.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget