Актуальні проблеми сталого розвитку суспільства в контексті євроінтеграційного курсу України

19 вересня 2014 року на базі Миколаївського НАУ відбувся «круглий стіл» «Актуальні проблеми сталого розвитку суспільства в контексті євроінтеграційного курсу України», присвячений 30-річчю Миколаївського національного аграрного університету.
З вітальним словом перед учасниками виступила Вишневська О.М. – д.е.н., професор, декан обліково-фінансового факультету ННІ економіки та управління Миколаївського НАУ, яка наголосила на актуальності проведення заходу.
Професор Ханстантинов В.О., д.п.н., завідувач кафедри економічної теорії і суспільних наук Миколаївського НАУ виступив з доповіддю «Розбудова концепції сталого розвитку як складова євроінтеграційного курсу».
Активну участь у проведенні заходу взяла студентська молодь обліково-фінансового факультету. Так, магістрантки Шевченко І.В. та Дюміна С.С. порушили важливі питання сталого розвитку та удосконалення структури економіки та правових засад сталого розвитку в Україні.
Про роль місцевого самоврядування у становленні концепції сталого розвитку розповіли координатори проекту ЕС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» Білявська Г.О. та Ващиленко Н.М.
На «круглому столі» було обговорено низку питань щодо визначення ролі концепції сталого розвитку в освітньому процесі, формування нового погляду на пріоритети пошуку оптимальних моделей коеволюції природи і суспільства в контексті євроінтеграційного курсу України, сприяння поширенню підходу, орієнтованого на громаду тощо.
Дякуємо всім учасникам «круглого столу» за активну участь. Бажаємо всім натхнення та нових здобутків.











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget