Для студентів МНАУ презентовано нову програму закордонної практики

У середу, 17 вересня для студентів та випускників Миколаївського національного аграрного університету було презентовано нову програму закордонної практики WISE Agricultural Internship на фермах у США.
Мартиненко Кирило Сергійович розповів студентам про умови участі в програмі, процедуру оформлення та типи розміщень на фермах.
За умовами даної програми студенти працюють 40-50 годин на тиждень, мають вихідні дні, соціальний захист, забезпечуються медичним страхуванням на весь період перебування в США. Практикантам надається житло, дуже часто воно безкоштовне.
Усі умови практики та проживання фіксуються в контракті між роботодавцем і практикантом. Розміщення бувають на рослинницьких і тваринницьких фермах.
У МНАУ також існують й інші програми закордонної практики та стажування для студентів та випускників університету. Такі як Work and Travel, SAWS, Camp America (США), виробнича практика в Швейцарії, Нідерландах, Швеції, Німеччині, програми Федерації обміну Франція-Україна та підвищення кваліфікації, вдосконалення практичних навичок студентів на сільськогосподарських підприємствах Данії, США, Канади, Австралії та Нової Зеландії.
За більш детальною інформацією з приводу проходження закордонної практики  звертайтеся за адресою:  м. Миколаїв, вул. Паризької комуни, 9, ауд. 013.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget