У МНАУ відбувся тренінг по командній грі «Мафія»

У четвер, 25 вересня на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся тренінг із загальноміських освітніх командних ігор від представників освітнього центру «Лардан» – асоціації рекрутингу і навчання волонтерів.
На тренінг завітали студенти вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації коледжів Миколаєва.

Під час заходу студентам розповідали про  відому гру «Мафію». Мафія – салонна командна психологічна покрокова рольова гра з детективним сюжетом, яка моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості проти неорганізованої більшості.
Ця гра унікальна. Базується, передусім, на спілкуванні, на обговореннях між учасниками. Гра складається з двох основних компонентів: психологічного та математичного.

Також було відмічено, що грати в «Мафію» можна й іноземною мовою, що дасть можливість студентам розвивати свої практичні навички та покращити рівень володіння іноземними мовами.
На  завершення тренінгу студенти мали змогу зіграти в «Мафію». Усі присутні переконалися, що гра є не тільки веселою та запальною, а й корисною для розвитку особистості кожного із учасників.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget