ЕКСКУРСІЯ ДО АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАВОДСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

05.09.2024 р. здобувачі вищої освіти 1,2 та 3-го року навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, за ініціативи декана факультету менеджменту проф. Олени Шебаніної, відвідали Адміністрацію Заводського району Миколаївської міської ради.

Екскурсія почалася з приємної місії - перший заступник голови адміністрації Яковина Анатолій вручив залікові книжки першокурсникам, побажав успіхів у навчанні та акцентував увагу на актуальності спеціальності «Публічне управління та адміністрування». 

Потім здобувачі вищої освіти відвідали кілька ключових відділів адміністрації. Одним із ключових моментів екскурсії стала дискусія про роль молоді в управлінні та розвитку міста. Адміністрація закликала здобувачів вищої освіти до активної громадської діяльності та участі у місцевих ініціативах. 

Завершивши екскурсію, учасники висловили вдячність адміністрації Заводського району за гостинність та корисну інформацію. Багато з них зазначили, що після цієї зустрічі вони краще зрозуміли, як працює місцеве самоврядування та які можливості відкриваються для активної участі у житті району.

Екскурсія до адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради продемонструвала важливість відкритої комунікації між місцевою владою та громадянами, а також надала молоді уявлення про те, як можна впливати на розвиток свого міста.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget