Співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з Інститутом агроекології і природокористування НААН

27 листопада 2020 року для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету з використання платформи Zoom, було проведено лекційне заняття в онлайн-режимі. З темою «Сучасні напрями використання сортового потенціалу лікарських і ефіроолійних культур: прянощі і приправи, декоративне садівництво і озеленення, лікування та оздоровлення, бджільництво» виступила кандидат сільськогосподарських наук  Наталія Куценко. Цей захід відбувся в межах в співпраці науково-педагогічних працівників кафедри  готельно-ресторанної справи Миколаївського національного аграрного університету з науковцями Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН. Лекція відбулась за організаційної та фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). 

Прянощі, спеції, приправи і просто використовують для ароматизації харчових продуктів. Декоративне садівництво і озеленення – улюблене заняття мільйонів людей, а оздоровлення ефіроолійними культурами – один із нетрадиційних методів лікування. Саме ці питання висвітлила Наталія Куценко в своїй лекції, поділившись своїм багаторічним досвідом. Студенти із зацікавленістю прослухали лекцію та взяли участь в обговорені актуальних питань.

Учасники онлайн-лекції щиро вдячні ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, координатору партнерських відносин Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Жигальцовій Наталії та директорові Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН Олексію Устименку, за надану можливість покращити теоретичні та практичні навички.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget