Учні шкіл Березанського району завітали до МНАУ

29 вересня до Миколаївського національного аграрного університету завітали учні загальноосвітніх шкіл Березанського району.
Декан довузівської підготовки МНАУ Марценюк Ігор Михайлович виступив перед студентами та розповів про університет. Учні отримали корисну інформацію щодо спеціальностей, які мають змогу здобути студенти МНАУ, умов навчання в університеті, надання можливостей проходження закордонної практики, реалізації творчого потенціалу молоді.
Було наголошено, що керівництво та професорсько-викладацький склад МНАУ надає усі можливості для розвитку особистості студентів, їхньої участі у науковому та творчому житті університету. 
Факультет культури й виховання МНАУ привітав учнів концертною програмою за участю уасників студії естрадного вокалу та  ансамблю «Золотий колос». Декан факультету Димитров Михайло Федорович також привітав учнів Березанського району, розповів їм про різноманітні гуртки університету.
На захід завітали студенти МНАУ з Березанського району, які розповіли учням про їхнє студентське життя в університеті та наголосили на тому, що вони задоволені навчанням в МНАУ.
На завершення школярі Березанського району висловили слова вдячності і захоплення.
Миколаївський національний аграрний університет чекатиме на Вас в новому навчальному році як студентів. Бажаємо успіхів!

Раніше повідомлялось,що студенти МНАУ взяли участь у святкуванні Дня міста Нової Одеси.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget