Неформальний освітній захід на підприємстві ТОВ «Баловнянська виробнича база»

30 вересня 2021 року завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства О.А. Коваленко провів на базі структурного підрозділу філії кафедри ТОВ СП «Південна Аграрно-Експортна Компанія» на підприємстві ТОВ «Баловнянська виробнича база» неформальний освітній захід (заняття в умовах виробництва) для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» ступеня «Бакалавр» із дисципліни «Рослинництво» та навчальну практику для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» ступеня «Молодший бакалавр» з дисципліни «Технологія виробництва продукції рослинництва».
Студенти ознайомилися із процесами післязбиральної доробки продукції зернових та технічних культур, від процесу відбору проб у лабораторії до відвантаження готової продукції зернових мас. Дуже цікавив їх процес відбору проб та визначення якості вхідної продукції, вивантаження транспортних засобів, очищення та сушіння зерна та насіння.
Завідувач лабораторії та майстри розповіли студентам щодо всіх особливостей робочого процесу на елеваторі та його структурних підрозділах.

 















факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget