СТУДЕНТИ-БІОТЕХНОЛОГИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ МОЖЛИВОСТІ НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ

Сьогодні для значної кількості міст проблема твердих відходів є більш гострою, ніж забезпечення населення питною водою чи чистим повітрям. Варто зауважити, що ставлення громадськості до поводження із твердими відходами стає чи не основним фактором, який перешкоджає успішному впровадженню нових прогресивних технологій їх переробки.
Дана проблематика викликала жвавий інтерес і серед студентства факультету ТВППТСБ освітньої програми 162-«Біотехнології та біоінженерія», які на платформі PROMETHEUS самостійно прослухали курси «Побутові відходи – дій зараз», після закінчення яких успішно пройшли підсумкове тестування та отримали відповідні сертифікати.
Отриманий досвід проходження таких курсів на факультеті ТВППТСБ можна буде використати, як один із прийомів неформальної освіти, що дасть змогу студентству швидко і вчасно отримати необхідні знання відповідно до потреб. А її результати можуть бути зараховані у наступному семестрі з освітньої компоненти «Технологія переробки побутових відходів та відходів сільського господарства». Внаслідок таких дій здобувачі вищої освіти зможуть поєднати формальну і неформальну освіту, а досвід, отриманий внаслідок саморозвитку, доповнить той, який студенти здобувають у навчальних закладах.



Доцент кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget