Заняття в умовах філії кафедри

Заняття для здобувачів вищої освіти групи ВМ 2/1 за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» було проведено в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії Миколаївській міській державній лікарні ветеринарної медицини.
Студенти отримали інформацію, за напрямом підготовки  «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза», ознайомилися з функціональними обов’язками офіційних лікарів ветеринарної медицини, які проводять постійну роботу з гігієни, санітарії та експертизи харчових продуктів на підконтрольних об’єктах державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів
Цікавою була зустріч студентів із начальником управління Держпродспоживслужби в м. Миколаєві Л.І. Галушко. Вона  надала інформацію про нагальні проблеми, що вирішуються Держпродспоживслужбою м. Миколаєва з контролю якості та безпечності харчових продуктів, умов зберігання, відповідності ветеринарно-санітарним вимогам та проведення  експертизи продуктів тваринного і рослинного походження.
Студенти мали можливість ознайомилися  з  методикою проведення паталогоанатомічного розтину, роботою міської лікарні ветеринарної медицини, кабінетами та їх обладнанням.
Щиро вдячні начальнику Миколаївської міської державної лікарні ветеринарної медицини В.В. Яськову за плідну співпрацю з кафедрою зоогігієни та ветеринарії Миколаївського НАУ.

 






Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії І.Х. Лумедзе

 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget