Екскурсія учнів Миколаївської ЗОШ №28 до МНАУ


22 жовтня 2021р. кафедра іноземних мов провела екскурсію для випускників Миколаївської загальноосвітньої школи №28 у кількості 35 осіб, також на зустрічі були присутні заступник директора з виховної роботи Донцул Лариса Іванівна, класний керівник  Учні відвідали факультет менеджменту – оглянули навчальні аудиторії й лабораторії навчального корпусу №5, виявили активність під час інтерактивного конкурсу, проведеного викладачем Андрющенко Я.Е. Заступник декана факультету Тищенко Світлана Іванівна розповіла гостям про факультет та університет, доцент кафедри іноземних мов Ганніченко Т.А. закцентувала увагу на перевагах навчання у МНАУ, ознайомила зі спеціальностями університету, відповіла на питання випускників. 

У головному навчальному корпусі відповідальний секретар приймальної комісії Університету Баркарь Євген  Володимирович розповів про особливості вступної кампанії. Радо вітав учнів декан факультету культури й виховання Димитров Михайло Федорович, декан факультету довузівської підготовки Марценюк Ігор Михайлович запросив на підготовчі курси та День відкритих дверей. 

Зустріч пройшла дуже динамічно, учні були у захваті від побаченого. Сподіваємося, що у наступному році вони стануть частиною нашої дружної університетської родини.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget