Екскурсія до майстерні ГО «Намисто друзів»

21 жовтня здобувачі вищої освіти групи ПУА 3/1 разом із викладачами кафедри менеджменту та маркетингу Бобровською Н. В. та Бурковською А. І. відвідали інклюзивну гончарну майстерню-студію «Світ надій», засновану ГО «Намисто друзів» - об'єднанням родин, які виховують молодь з інтелектуальними порушеннями. 

Студенти дізналися, що на базі ГО у 2019 році створена «Інклюзивна гончарна майстерня - студія «Світ Надій», де молодь з інтелектуальними порушеннями може проходити працетерапію, має можливість спілкування і включення в суспільство. Громадська організація "Намисто друзів" об’єднує 12 сімей, які виховують молодь з ментальними порушеннями розвитку. 

Засновниця організації, Наталя Григор’ян, поділилася з відвідувачами історією організації, розповіла про особливості управління майстернею та участі у грантових проєктах. Так, завдяки участі у конкурсі проєктів, який учасники ГО «Намисто друзів» подали на конкурс фонду родини Нечитайло, вдалося створити гончарню, у якій щосуботи проводяться майстер-класи із гончарного мистецтва для всіх бажаючих.

Кафедра менеджменту та маркетингу дякує голові ГО «Намисто друзів» Наталі Григор’ян за цікаву екскурсію та сподівається на подальшу співпрацю!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget