Упродовж навчального року в Миколаївському НАУ працює школа вибору професії «ПРОФІ-СТАРТ». 22 жовтня 2021 року на базі Пункту громадського харчування МНАУ для учнів шкіл Вознесенської ОТГ кафедрою птахівництва, якості та безпечності продукції було проведено ПРОФІ-СТАРТ «Якість продукції – якість життя» (завідувач Людмила Патрєва, доцент Олексій Стародубець) та кафедрою технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва ПРОФІ-СТАРТ «Моя майбутня професія – харчовий технолог» (доцент Олена Петрова).
Споконвіку хліб – найбільше багатство. Його наявність на столі – ознака достатку і благополуччя в родині. Прислів’я та приказки про хліб говорять про дбайливе ставлення до цієї святині, вчать цінувати і поважати працю хліборобів: «Земля – матінка, а хліб – батечко», «Коли хліб, тоді й розум», «Був би хліб, а у хліба люди будуть». Під час проведення двох заходів ПРОФІ-СТАРТ учні ознайомилися із технологією виготовлення хлібобулочних виробів та із контролем за їх якістю та безпечністю.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності
Дописати коментар