Упродовж навчального року в Миколаївському НАУ працює школа вибору професії «ПРОФІ-СТАРТ». 22 жовтня 2021 року на базі Пункту громадського харчування МНАУ для учнів шкіл Вознесенської ОТГ кафедрою птахівництва, якості та безпечності продукції було проведено ПРОФІ-СТАРТ «Якість продукції – якість життя» (завідувач Людмила Патрєва, доцент Олексій Стародубець) та кафедрою технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва ПРОФІ-СТАРТ «Моя майбутня професія – харчовий технолог» (доцент Олена Петрова).
Споконвіку хліб – найбільше багатство. Його наявність на столі – ознака достатку і благополуччя в родині. Прислів’я та приказки про хліб говорять про дбайливе ставлення до цієї святині, вчать цінувати і поважати працю хліборобів: «Земля – матінка, а хліб – батечко», «Коли хліб, тоді й розум», «Був би хліб, а у хліба люди будуть». Під час проведення двох заходів ПРОФІ-СТАРТ учні ознайомилися із технологією виготовлення хлібобулочних виробів та із контролем за їх якістю та безпечністю.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.