Під час онлайн-тренінгу слухачі дізналися, що представляє собою нематеріальна культурна спадщина, якими є інструменти створення елементів етно-гатрономічних продуктів. Також цікавою була інформація щодо створення туристичних продуктів, а саме практичний досвід створення бізнес-моделей розвитку локальних виробників. Під час зустрічі було презентовано проект «Дорога вина та смаку Закарпаття» як інструмент валоризації елементів гастрономічної спадщини.
Участь в онлайн-тренінгах
Здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу прийняли участь в дводенному онлайн-тренінгу щодо створення елементів туристичних продуктів на основі нематеріальної культурної спадщини, який організований проєктом «Віртуальний музей «Вітрина Закарпаття».
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.