Під час онлайн-тренінгу слухачі дізналися, що представляє собою нематеріальна культурна спадщина, якими є інструменти створення елементів етно-гатрономічних продуктів. Також цікавою була інформація щодо створення туристичних продуктів, а саме практичний досвід створення бізнес-моделей розвитку локальних виробників. Під час зустрічі було презентовано проект «Дорога вина та смаку Закарпаття» як інструмент валоризації елементів гастрономічної спадщини.
Участь в онлайн-тренінгах
Здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу прийняли участь в дводенному онлайн-тренінгу щодо створення елементів туристичних продуктів на основі нематеріальної культурної спадщини, який організований проєктом «Віртуальний музей «Вітрина Закарпаття».
Дописати коментар