ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В МИКОЛАЇВСЬКОМУ НАУ

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в Україні, спричиненою поширенням COVID-19, враховуючи рекомендації МОН щодо запровадження дистанційного навчання (лист від21.10.2021 року № 1/9-588) та відповідно до Наказу ректора Миколаївського НАУ від22.10.2021 р. №104-АГ «Про дистанційне навчання у Миколаївському національному аграрному університеті та ТЕК МНАУ», з метою створення безпечних умов освітнього процесу в університеті було запроваджено дистанційну форму навчання.
Викладачі активно використовують для дистанційного навчання вебтехнології, онлайн-платформи та програмні засоби для організації освітнього процесу: Moodle МНАУ, Zoom, YouTube, попередньо записані власні відеолекції, Viber, електронну пошту та інші месенджери.
Онлайн-платформи Moodle МНАУ та Zoom – це зручні сервіси для відеоконференцій, що підтримують велику кількість учасників та функцію чату. Студенти можуть бачити та чути викладача, активно вести дискусії та відповідати на запитання, ці сервіси допомагають спланувати власний день та зробити його продуктивним. Саме в такому форматі проходять заняття викладачів кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції, зокрема, асистента кафедри Ірини Лютої, яка 25.10.2021 р. провела лекцію для студентів-бакалаврів груп А 1/1, А 1/2, А 1/3 з дисципліни «Тваринництво» на тему «Технологія скотарства».
Нові виклики формують нові можливості. Бережіть себе і будьте здорові!






Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget