Кураторська година з групою ПУА 1/1 у бібліотеці

30 вересня 2021 року в останній вересневий день, доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Людмила Прогонюк разом зі своєю кураторською групою ПУА 1/1 відвідали регіональну акцію «Бібліотечні сутінки» до Всеукраїнського дня бібліотек за темою «Таємниці історичних епох» на базі  Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Колектив студентів на чолі з куратором завітали на History-простір «Епоха гладіаторів та лицарів». Учасники Миколаївської асоціації реконструкторів познайомили гостей бібліотеки з історією середньовічного лицарства. Глядачам вдалося сфотографуватися у справжніх лицарських обладунках, шоломах та зі зброєю минулих століть. Ознайомилися з виставкою фотохудожника Констянтина Хребтенка «Залізні люди», що присвячена лицарям сьогодення – учасникам клубів історичної реконструкції. Також взяли участь у майстер-класі з виготовлення сувенірів «Лицарський герб». Під керівництвом досвідчених істориків та геральдистів кожен зумів за усіма правилами створити символ власного роду.
Далі студенти завітали до інтерактивної зони «Історія кіно: світло далеких зірок»  та пройшли квест «Хто винайшов той чи інший предмет?»
Загалом вечір пройшов активно, студенти отримали позитивні емоції та гарний настрій. 



факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget