Миколаївський національний аграрний університет проводить пробне тестування для випускників шкіл Миколаївщини


У період загальнодержавного карантину з метою організації дистанційної підтримки освітнього процесу в закладах освіти, підготовки випускників шкіл до складання зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року та подальшого вступу до «вищої школи» Миколаївський національний аграрний університет пропонує випускникам закладів освіти Миколаївської області долучитися до пробного он-лайн тестування із семи загальноосвітніх предметів, а саме: українська мова та література, історія України, математика, біологія, англійська мова, географія та фізика. Кожен бажаючий може обрати із наведеного переліку два предмети.
Тестування відбувається із 04 по 10 травня 2020 р. у системі дистанційної освіти Moodle Миколаївського НАУ за посиланням. Для реєстрації на тестування претендент надсилає запит із вказівкою прізвища, ім’я та по батькові, класу, закладу освіти та предмету тестування на електронну адресу martsenyuk@mnau.edu.ua 
Тестування Миколаївського національного аграрного університету є безкоштовним. Запрошуємо вступників нашого університету долучатися до он-лайн тестування!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget