Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління в сфері торгівлі»

Весна 2020 року, не зважаючи на карантин, видалася плідною на наукові досягнення. Здобувач вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету Кулаковська Аліна Віталіївна за підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі» здобула диплом IIІ ступеня за наукову роботу, виконану під керівництвом кандидата економічних наук, асистента кафедри обліку і оподаткування Пісоченко Тетяни Сергіївни.
У зв’язку із запровадженням карантину конкурс відбувався дистанційно на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. Для участі у Конкурсі було представлено 74 роботи від 86 учасників. На підставі рецензій галузева конкурсна комісія вирішила визнати переможцями Конкурсу та нагородити дипломами і грамотами 25 студентів та їхніх наукових керівників. 
Наукова робота Аліни «Публічні закупівлі як механізм регулювання торгів у державному секторі: сучасний стан і перспективи моніторингу» високо оцінена членами галузевої конкурсної комісії, зокрема за її вагому практичну цінність.
Щиро вітаємо переможницю Аліну Кулаковську та наукового керівника Т.С. Пісоченко!
Бажаємо автору та керівнику роботи подальших успіхів, наукових здобутків та перемог!



кафедра обліку і оподаткування, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, переможці конкурсів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget