Дистанційне навчання студентів наближається до свого логічного завершення. Попереду сесії, протягом яких студенти доводять свій рівень одержаних знань при складанні заліків та іспитів, захисті курсових робіт і проєктів. Відповідно до графіка 26.05.2020 р. відбувся захист курсових проєктів із дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» студентами гр.Т3/1-2 факультету ТВППТСБ за допомогою програми відеозв’язку ZOOMCloudMeetings (ведучий викладач – доктор с.-г. наук, професор, завкафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Патрєва Л.С.).
Студенти брали участь в обговоренні представлених робіт із теоретичної позиції і розрахункової частини. Впродовж захисту курсових проєктів студенти продемонстрували високий рівень знань щодо технології виробництва м’яса курчат-бройлерів і змогли запропонувати певні заходи підвищення продуктивності м’ясної птиці та поліпшення якості продукції. Особливу увагу було приділено питанням ветеринарно-санітарних заходів при виробництві птахівничої продукції, оскільки забезпечення біобезпеки є найважливішим на даний період розвитку людства.
Вітаємо студентів, які одержали відмінні оцінки і бажаємо усім подальших успіхів: Петрова Ю.В., Онищак Л.М., Погорєлова Н.Є., Іванова Г.Г., Білоус К.А., Богачова Н.К.
Завкафедри птахівництва, якості
та безпечності продукції Л.С.Патрєва
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.