Дистанційне навчання студентів наближається до свого логічного завершення. Попереду сесії, протягом яких студенти доводять свій рівень одержаних знань при складанні заліків та іспитів, захисті курсових робіт і проєктів. Відповідно до графіка 26.05.2020 р. відбувся захист курсових проєктів із дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» студентами гр.Т3/1-2 факультету ТВППТСБ за допомогою програми відеозв’язку ZOOMCloudMeetings (ведучий викладач – доктор с.-г. наук, професор, завкафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Патрєва Л.С.).
Студенти брали участь в обговоренні представлених робіт із теоретичної позиції і розрахункової частини. Впродовж захисту курсових проєктів студенти продемонстрували високий рівень знань щодо технології виробництва м’яса курчат-бройлерів і змогли запропонувати певні заходи підвищення продуктивності м’ясної птиці та поліпшення якості продукції. Особливу увагу було приділено питанням ветеринарно-санітарних заходів при виробництві птахівничої продукції, оскільки забезпечення біобезпеки є найважливішим на даний період розвитку людства.
Вітаємо студентів, які одержали відмінні оцінки і бажаємо усім подальших успіхів: Петрова Ю.В., Онищак Л.М., Погорєлова Н.Є., Іванова Г.Г., Білоус К.А., Богачова Н.К.
Завкафедри птахівництва, якості
та безпечності продукції Л.С.Патрєва
Дописати коментар