Круглий стіл проєкту ЕРАЗМУС+ EFOSDAL

   29 травня 2020 року відповідно до програми реалізації гранту Еразмус+ EFOSDAL о 12:00 відбулась відеозустріч учасників круглого столу "Формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування". 
    У заході взяли участь представники академічної спільноти, студентства, громадських організацій та об’єднаних територіальних громад різних регіонів України: Тернопільської, Чернівецької, Харківської, Одеської, Миколаївської та Полтавської областей.
    Від кафедри економіки підприємств МНАУ доповідачами на заході були д-р екон. наук, професор Олена Котикова, канд. екон. наук, доцент Христенко О.А., канд екон. наук Ганна Коваленко та аспірантка 2-о року навчання Ірина Поточилова. 
    Понад 20 учасників круглого столу обговорювали проблемні питання запровадження системи продовольчого забезпечення на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування в Україні. 
    Під час відеозустрічі члени ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» презентували 4 теми: 
  1. Сучасний стан продовольчої безпеки: Україна та країни ЄС; 
  2. Рівень сільськогосподарського землекористування: Україна та країни ЄС;
  3. Європейський досвід забезпечення продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування;
  4. Проблеми продовольчого забезпечення та запровадження моделі сталого розвитку сільськогосподарського землекористування в Україні, які викликали жваву дискусію та спонукали до обговорення актуальних питань формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування, а також наближення перспектив європейської інтеграції України шляхом адаптації змісту і форм організації продовольчого забезпечення до оптимальних моделей, що існують у країнах ЄС.
Додатково: 

Programme:

Jean Monnet

Жан Моне

Reference Number

611556-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-SUPPA

Project type:

Support to Associations

Підтримка асоціацій

Region:

Mykolaiv Region

Миколаївська область

City:

Mykolaiv

Миколаїв

Project title

The European experience of forming a food security system based on principles of sustainable agricultural land use development

Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування

Project period:

2019-2022

Applicant organisation

Regional Center of European Educational Scientific Enterprises

Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив

Name of the academic coordinator

Olena Kotykova

Олена Котикова


Більше інформації про ГО «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив» та програму Еразмус+ Жана Моне Підтримка асоціацій «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування» Ви можете знайти за посиланнями: 











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget