Всеукраїнська олімпіада Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників

В умовах загальнодержавного карантину Миколаївський національний аграрний університет не припиняє активну профорієнтаційну роботу і, зокрема, щодо виявлення обдарованої молоді, яка бажає здобути престижну вищу освіту.
 Із цією метою у Миколаївському національному аграрному університеті у дистанційному режимі відбувся ІІ (фінальний) етап Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти із семи предметів: українська мова та література, історія України, математика, фізика, біологія, англійська мова та географія.
Загалом в олімпіаді Миколаївського національного аграрного університету 2019-2020 навчального року взяли участь 1270 учасників із Миколаївської, Херсонської та Черкаської областей. І найдостойніші із них, за рішенням журі, стали переможцями олімпіади та відзначені почесними дипломами. Та, напевно, найвагомішою нагородою для кожного із переможців стало те, що під час вступу до Миколаївського національного аграрного університету у 2020 році вони до свого конкурсного рейтингу додатково отримають до 20 балів. Це їхня суттєва перевага у конкурсі на місця державного замовлення! Вітаємо переможців та бажаємо їм успішного продовження – вступу до Миколаївського національного аграрного університету!
Більше про підсумки олімпіади можна дізнатися за посиланням.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget