Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія»


Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 року №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» на базі Сумського державного університету було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія».
У зв'язку з рішенням Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх закладів освіти, листа Міністерства освіти і науки України №22.1/10-713 від 12.03.2020 та наказу Сумського державного університету №0175-VІ від 27.03.2020 підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н. р. з галузі знань «Механічна інженерія» були підведені за результатами рецензування.
На підставі рецензій галузева конкурсна комісія визначила переможцем Конкурсу у секції «Сучасні технології промислового виробництва» та нагородила здобувача вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету Мусієнка Андрія Олександровича дипломом ІІІ ступеня.
Висловлена подяка науковому керівнику наукової роботи – кандидату економічних наук, доценту, в.о. завідувача кафедри загальнотехнічних дисциплін, інженерно-енергетичного факультету Полянському Павлу Миколайовичу за якісну підготовку здобувача вищої освіти.
Колектив інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Мусієнка Андрія Олександровича і наукового керівника Полянського Павла Миколайовича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі!
Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget