Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агроінженерія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 року №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт із спеціальності «Агроінженерія» з-поміж здобувачів закладів вищої освіти.
За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувач вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету Васильєв Олександр Сергійович здобув перемогу та отримав диплом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Обґрунтування вибору обладнання для виробництва олії з насіння томатів».
Висловлена подяка науковому керівнику наукової роботи – кандидату технічних наук, доценту, завідувачу кафедри агроінженерії, інженерно-енергетичного факультету Горбенко Олені Андріївні за якісну підготовку здобувача вищої освіти.
Колектив інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Васильєва Олександра Сергійовича і наукового керівника Горбенко Олену Андріївну з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!

інженерно-енергетичний факультет, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, мнау переможці конкурсів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget