Конкурс серед студентів «Технологічні операції на посадках часнику»

2 липня 2019 року на базі Навчально-науково-практичного центру МНАУ у селі Благодарівка, Миколаївського району, Миколаївської області серед здобувачів вищої освіти Технолого-економічного коледжу було проведено конкурс «Технологічні операції на посадках часнику». Конкурс проведено з метою закріплення здобутих практичних навичок, підвищення рівня практичної підготовки майбутніх спеціалістів сільськогосподарського виробництва на підставі відповідного Положення.
Програма конкурсу передбачала виконання учасниками теоретичних завдань та практичне виконання технологічних операцій на посадках часнику. Конкурс проводився за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
За результатами напружених змагань компетентне журі визначило переможців конкурсу «Технологічні операції на посадках часнику»:
І місце – Слуцька Юлія
ІІ місце – Філатов Віталій
ІІІ місце – Русо Даніель
Проведення таких конкурсів в умовах виробництва підвищує рівень та якість практичної підготовки майбутніх спеціалістів сільськогосподарського виробництва. Керівництво навчального закладу, педагогічні працівники та студентська молодь відзначали своєчасність й актуальність його проведення та висловили щиру вдячність його організаторам за створення належних умов для плідної та змістовної роботи.
Вітаємо усіх учасників конкурсу та бажаємо їм творчих здобутків і наснаги!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget