Тижневик: дізнайся про факультет – факультет агротехнологій

Агротехнологічний факультет готує фахівців з «Агрономії» та «Геодезії та землеустрою» освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр».
Професія хлібороба є найдавнішою серед усіх створених людством. У всі віки сільськогосподарська праця була основою інших видів діяльності людини. Тому професія агронома не втрачає актуальності та важливості і сьогодні.
Суть агрономії полягає у вивченні процесів та явищ, що відбуваються під час вирощування рослин. Головна ціль агронома – отримати високоякісний врожай рослинної продукції, що потім може використовуватись для різних цілей: новий насіннєвий матеріал, або переробка на продукти харчування або на корм для тварин. Процес навчання насичений практичними заняттями в умовах виробництва, дослідного поля, роботою з лабораторним обладнанням (мікроскопи, реактиви, хроматографи, тощо) гербаріями рослин та сноповим матеріалом.
Випускники спеціальності «Геодезія та землеустрій» є основними учасниками землевпорядної, кадастрової та оціночної діяльності. Вони займаються відведенням земель підприємствам, організаціям для суспільних потреб та громадянам під індивідуальне будівництво, здійснюють оформлення та видачу документів на право власності, організують раціональне використання та охорону земель, займаються експертною оцінкою землі та нерухомості.
Висококваліфікованих сучасних фахівців готують на факультеті агротехнологій – одному з перших факультетів нашого навчального закладу.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget