Навчальна практика «Правове регулювання господарських відносин» на кафедрі публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

З 01 липня 2019 р. по 12 липня 2019 р. здобувачі вищої освіти ІІ курсу факультету менеджменту проходили навчальну практику «Правове регулювання господарських відносин».
Впродовж практики відбулося багато цікавих зустрічей.
Ключник Інна Володимирівна, начальник Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управляння юстиції у Миколаївській області прочитала лекцію-конференцію про права громадян відповідно до сімейного законодавства України.
Кальченко Ольга Олександрівна, заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополь поінформувала здобувачів вищої освіти щодо можливостей залучення молоді до державної служби в Україні. По закінченню лекції-презентації було підписано Меморандум про співпрацю між Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополь і Миколаївським національним аграрним університетом.
Фісюн Артем Миколайович, керівник відділу продажів ТОВ «Завод Steko» зробив акцент на функціонуванні приватних підприємств в Україні. Теоретики та практики здійснення господарських відносин поділилися зі здобувачами вищої освіти щодо особливостей діяльності фермерських господарств в Україні:
Соколік Віталій Дмитрович, провідний юрисконсульт Миколаївського національного аграрного університету розповів про створення фермерських господарств;
Червен Іван Іванович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри управління виробництвом та інноваційної діяльності підприємств прочитав лекцію про особливості організації роботи фермерських господарств;
Купчишина Ольга Анатоліївна, заступник керівника Державної податкової інспекції у центральному районі м. Миколаєва Головного управління ДФС у Миколаївській області розповіла про оподаткування фермерських господарств в Україні.






Окрім цікавих, пізнавальних та корисних зустрічей для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту було проведено ознайомчі екскурсії до Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, Миколаївського регіонального управління «ПриватБанку», Державного архіву Миколаївської області, Миколаївської митниці ДФС, Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області. Під час екскурсій здобувачі вищої освіти дізналися не лише про основні моменти в роботі відвідуваних організацій та установ, а і про деякі питання митного регулювання господарських відносин суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, правове регулюванням діяльності фінансових установ, основні напрями державної служби в Україні та інше.












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget