Фахівців Миколаївського національного аграрного університету визнають у світі

В контексті розширення своєї наукової діяльності, професор кафедри вищої та прикладної математики Миколаївського національного аграрного університету Атаманюк Ігор Петрович взяв участь в міжнародному конкурсі проєктів «20TH SHAOXING OVERSEAS TALENTS PROGRAM COMPETITION, Shaoxing Zhejiang, China, 14-24 June, 2019» його інша назва «Тисяча талантів», що цілком відбивається та підтверджується у масштабності. Тисячі науковців, представників різних країн світу, разом з уповноваженими особами від підприємств презентували проєкти у різноманітних галузях виробництва (енергетика, металургія, транспорт, текстильна промисловість, будівництво, інформаційні технології тощо).
Миколаївський національний аграрний університет гідно представив професор Атаманюк І. П. із проєктом «Система динамічного аналізу якості виробництва сталевих труб». За результатами доповіді та експертних оцінок членів комісії, проєкт професора Атаманюка І. П. отримав – кубок та диплом третього ступеня.
Важливо наголосити, на якісній практичній складовій проєкту, оскільки представники китайського підприємства, які будуть його реалізовувати, отримали фінансування від уряду для повноцінного впровадження проєкту. Фахівець Миколаївського національного аграрного університету був визнаний на світовому рівні, оскільки за результатами конкурсу проєктів, було прийнято рішення про фінансування лише п’яти інноваційних проєктів, серед яких і проєкт професора Атаманюка І. П.
Слід додати, що до Миколаївського національного аграрного університету в межах ділового візиту завітали представники поважної делегації Шаньдунського науково-технічного університету, м. Циндао, КНР

Відповіді на запитання членів комісії

Вручення символічних банківських чеків на фінансування проектів

Підписання меморандуму про подальше співробітництво.

Нагородження дипломом третього ступеня та кубком.

Інтерв’ю для китайського телебачення.

Кубок та дипломом третього ступеня конкурсу  «20TH SHAOXING OVERSEAS TALENTS PROGRAM COMPETITION, Shaoxing Zhejiang, China, 14-24 June, 2019»


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget