Миколаївський національний аграрний університет навчає продуктивних управлінців

Голови об’єднаних територіальних громад, підприємці, лікарі, вчителі, фермери тощо, мають професійно представляти інтереси людей, які висловили їм свою довіру як керівникам. Концептуальне бачення, розвиток бізнесу, залучення міжнародної допомоги та секторальної підтримки – це ті знання та інструментарій, що мають допомогти створити спроможній до ефективної діяльності колектив під керівництвом продуктивного управлінця.
Саме такі знання можна отримати вступивши до Миколаївського національного аграрного університету.
Актуальності здобуття такої спеціальності для головних лікарів, додає Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 31. 10. 2018 року № 1977 «Про внесення змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників». Згідно з яким, із метою оптимізації управління закладами охорони здоров’я встановлюється вимога на здобуття другого рівня вищої освіти за ступенем магістра спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» для керівних посад структурних підрозділів МОЗ України.
Миколаївський національний аграрний університет запрошує здобути необхідну та якісну освіту магістра на навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» як за денною, так і заочною формами навчання.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget