Миколаївський національний аграрний університет запрошує на навчання


Миколаївський національний аграрний університет лідер вищої освіти, що підтверджується рейтингом ТОП-200, в якому університет посів перше місце серед закладів вищої освіти Миколаївщини.
У Миколаївському національному аграрному університеті допомагають та надають консультації з будь-якого питання щодо вступної кампанії. Набір абітурієнтів на перший курс, старші курси та в магістратуру вже розпочався. У приймальній комісії університету фахівці допомагають кожному зареєструвати електронний кабінет та подати заявку із відповідним пріоритетом. Найактуальнішим в момент подачі заяви це і є пріоритетність, обирайте 1 пріоритет на ту спеціальність, де найбільше бажаєте навчатися. В університет можна вступити на широкий спектр спеціальностей п’яти факультетів:
Миколаївський національний аграрний університет здійснює набір на перший курс, старші курси (2, 3) та магістратуру. Головне бажання вступника, решту ми беремо на себе. Цього року університет здійснює набір на 1207 місць навчання на бюджеті, за усіма спеціальностями та курсами. Плюс до цього додалося 85 місць регіонального замовлення, які університет отримав першим в Україні, для можливості додатково взяти на бюджет жителів з сільської місцевості.
Нагадаємо, що у Миколаївському національному аграрному університеті розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget